Mentor

“Zo intens mogelijk leven, mijn eigen stem vinden, opgaan in mijn verbeelding, iets doen dat er voor mij echt toe doet, dat noodzakelijk is, dat me vooruit drijft. Ervaringen hebben die me raken, doen branden, door me heen waaien. Steeds mezelf heruitvinden, op zoek naar een diepere kern die onveranderbaar is. De grenzen tussen mezelf en de wereld verliezen. Oplossen in de geluiden die me omringen, de geuren inademen van een nieuwe wereld die ontstaat met elke stap die ik zet. Me diep verbonden voelen met de mensen om me heen. Alle zekerheden doorbreken, mezelf in de afgrond van het onbekende gooien, en de vlammen voelen van een écht leven.”

 

Existentiële zelf-ontwikkeling 

Het is niet eenvoudig om je eigen keuzes te maken. Daarvoor heb je zelfkennis, autonomie, verbeelding en moed nodig. Tijdens deze mentoring sessies maak ik gebruik van oefeningen uit de westerse en oosterse filosofie, theater, improvisatie, en creatieve therapie om je te helpen meer autonoom te worden en je eigen keuzes te maken.

Je kan een afspraak maken door te emailen naar info@modesto.be.

Mentor: Stijn is monnik en wetenschapper, gespecialiseerd in de emotionele en sociale ontwikkeling van cognitief begaafde kinderen, jongeren en volwassenen. Meer informatie over hem vind je hier.