Mentor

“Zo intens mogelijk leven, mijn eigen stem vinden, opgaan in mijn verbeelding, iets doen dat er voor mij echt toe doet, dat noodzakelijk is, dat me vooruit drijft. Ervaringen hebben die me raken, doen branden, door me heen waaien. Steeds mezelf heruitvinden, op zoek naar een diepere kern die onveranderbaar is. De grenzen tussen mezelf en de wereld verliezen. Oplossen in de geluiden die me omringen, de geuren inademen van een nieuwe wereld die ontstaat met elke stap die ik zet. Me diep verbonden voelen met de mensen om me heen. Alle zekerheden doorbreken, mezelf in de afgrond van het onbekende gooien, en de vlammen voelen van een écht leven.”

Existentiële zelf-ontwikkeling 

Wil je graag van gedachten wisselen over belangrijke levensvragen? Ben je vastgelopen in je leven en zoek je een uitweg? Voel je dat je niet ten volle aan het leven bent? Kan je je plaats in deze wereld niet vinden?

Wij denken graag met je mee. Je kan een afspraak maken door te emailen naar info@modesto.be.

Mentor: Stijn is monnik en wetenschapper, gespecialiseerd in de emotionele en sociale ontwikkeling van cognitief begaafde kinderen, jongeren en volwassenen. Hij geeft GEEN psychotherapie, maar denkt en leeft een tijdje mee met zoekende jongeren en jong-volwassenen tot ze opnieuw hun pad gevonden hebben. Meer informatie over hem vind je hier.